Checkout
Cart: £0.00 - (0 items )

Termeni și condiții

Preluarea materialelor de pe situl ISTORIA

Preluarea articolelor sitului ISTORIA este posibila doar în următorul caz: se poate prelua doar un paragraf al articolului și maxim o poza.

La sfârșitul materialului de pe situl dumneavoastră, într-un paragraf separat, trebuie afișat textul „Citește despre [titlu articol] pe ISTORIA „, cu link pe textul „[titlu articol] pe ISTORIA ” către pagina știrii/articolului de pe ISTORIA ..

Specificațiile produselor și informațiile din articole

Toate informațiile prezentate pe site sunt informative. Deși depunem eforturi pentru a înlătura erorile de pe site, nu suntem răspunzători pentru corectitudinea informațiilor prezentate, deci folosiți-le doar pentru informarea dumneavoastră, nu luați decizii de cumpărare fără a verifica aceste informații în prealabil.

Link-urile

Acest site conține link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiți conștienți de faptul ca Mediafax Group nu este responsabil de politica de confidențialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii noștri sa fie atenți când părăsesc site-ul nostru și sa citească actele cu privire la aceste informații pentru fiecare site care colectează informații personale. Acest act se aplica doar în cazul informațiilor colectate de pe acest site.

Opțiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc sa primească newsletterul/ alerta/ briefing-ul nostru folosind linkul de dezabonare conținut în email sau online.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendințe, a administra site-ul, a urmări mișcările utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legătura cu informațiile personale.

Back to top